In de huidige maatschappij wordt toetsen steeds belangrijker. We willen weten welke kennis iemand al in huis heeft, of wat iemand heeft opgestoken van een opleiding, maar bijvoorbeeld ook of iemand het geleerde in praktijk kan brengen, etc. Een goede toets bestaat uit meer dan een paar goede vragen. Een goede toets is betrouwbaar en meet werkelijk de kennis, houding(en) en vaardigheden die u wilt meten. Het maken van een goede toets, die past bij uw situatie, is een vak.

Al sinds mijn studie hou ik me bezig met het maken van toetsen en alles wat daarbij komt kijken (zie ook wat ik doe). De afgelopen jaren heb ik bewezen goed thuis te zijn op het gebied van toetsenbanken, het beoordelen van bestaande toetsen en het analyseren van resultaten (zie ook voorbeelden). Mijn kracht is het vertalen van de theorie naar de praktijk. Misschien niet een toets precies volgens de theorie, maar een toets die gegeven de situatie zo betrouwbaar en valide mogelijk is. Een toets dus, die voor u het best past en het prettigst werkt.

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor uw bedrijf of instelling kan doen. Afhankelijk van uw wensen of mogelijkheden maak ik een offerte op maat. Mijn rol kan variŽren van u alles uit handen nemen tot bijvoorbeeld het begeleiden van uw medewerkers, het schrijven van een handleiding, of het corrigeren van bestaande toetsen.